PVC-ALUMINIJ

Zavidljiva oblika in inovativna tehnologija.
Vhodna vrata so zelo pomemben element vsakega posameznega objekta: na njih se odraža okus lastnika objekta ter prav tako predstavljajo delen pogled v bivalno okolje, ki se skriva za vhodnimi vrati. Vhodna vrata morajo imeti moderno obliko ter napredno izvedbo, prav tako pa morajo zagotavljati odlično funkcionalnost skozi čas ter visoko protivlomno zaščito.
Naša prednost je skrb za detajle: samo v primeru zares visoke profesionalnosti ter kakovostne izdelave, se lahko doseže brezkompromisno kakovost. Različne izvedbe oblik naših modelov ter s tem številne kombinacije, zagotavljajo izdelavo po naročilu vsakega posameznega kupca. Varnost, tisti poseben občutek, ki se pojavi, ko zapreš vhodna vrata hiše: S FINSTRAL-om je hiša še bolj tvoja.
Vhodna vrata s polnili iz PVC-aluminij združujejo prednosti same izbire barv, modelov in izvedbe, ki jo ponuja aluminij ter s tem možnosti prilagoditve vsem arhitekturnim zahtevam.
Klasična ali moderna, barvane ali enostavne, vhodna vrata z zunanjo preobleko iz aluminija še dodatno zaščitijo pred vremenskimi vplivi, proti koroziji in umazaniji, saj je vzdrževanje teh modelov vhodnih vrat zares minimalno. Za zadovoljstvo, ki traja.