Tiama

Kolekcija TIAMA je kolekcija notranjih lesenih vrat kjer je še posebej poudarjena RELIEF obdelava lesa. Izrazite so letnice ter naravna struktura lesa. Vratno krilo je v sestavi s kartonskim satovjem ter dvojnim panelom debeline 4mm. Nalimek je iz masivnega lesa TAEDA, ki je krtačen, lužen in lakiran z lakom na vodni osnovi saj je podjetje ekološko osveščeno. Robni nalimek vrat  je prav tako iz masivnega lesa TAEDA v isti obdelavi.

Podboj notranjih lesenih vrat je izdelan iz smrekovega lesa z masivnim nalimkom lesa TAEDA. Podboj je izvedljiv v dveh različnih izvedba in sicer kot objemni (objame steno) in popolnoma v ravnini s steno. Izvedba podboja v ravnini s steno daje notranjim vratom minimalističen izgled.

Kolekcija  TIAMA je izvedljiva tudi v kombinaciji s steklom.

Kot posebnost teh notranjih vrat je potrebno poudariti tudi tri izvedbe odpiranja vratnega krila in sicer:    

- ZGIBNO odpiranje (kot harmonika-krilo se v dveh delih zloži na eno stran podboja)
 1/3 – 2/3 odpiranje (kot harmonika – krilo se v dveh različnih delih (enkrat 1/3 krila in drugič 2/3 krila) zloži na eno stran podboja)
- GIRO odpiranje (krilo se «zarotira« na eno stran podboja kjer vratno krila sega polovično v oba prostora)

Kolekcija TIAMA notranjih lesenih vrat ima prikrite jeklene tečaje, magnetno ključavnico ter reverzibilno krilo. Notranja lesena vrata so na voljo v 10-ih različnih reliefnih obdelavah. Vratno krilo je možno izdelati tudi v kombinaciji s steklom.

Naj se vaše okolje zedini z vašimi novimi notranjimi lesenimi vrati.